Waarom deze naam: www.als je het niet meer weet. nl

De naam heeft een dubbele betekenis.                                                                                               Heel veel mensen hebben klachten van allerhande soort.                                                                    Vaak hebben ze al van alles geprobeerd en wil het maar niet lukken om er van af te komen.               Bij onderzoek komt er niets uit, en moeten de mensen er maar mee leren leven. Deze mensen voelen toch echt dat het niet goed gaat in hun lichaam. Ze voelen zich niet begrepen, en weten niet meer wat te doen.

Als ik dan over de Voedsel - Combinatie methode vertel, over gezonde voeding, maar vooral over de volgorde en slechte voedsel combinaties worden ze gelijk enthousiast.                                              Als de verkeerde combinaties niet meer worden gegeten en de mensen voelen dat hun hele lichaam veranderd en zich zoveel beter voelen, ervaren ze hoeveel invloed de Voedsel - Combinatie methode op ons lichaam heeft.

Het is zo geweldig om dan na verloop van tijd van die mensen te horen dat ze eindelijk, soms na jaren van alles te hebben geprobeerd, nu door deze methode van hun klachten zijn verlost en zich weer fit voelen. Dat is toch wel uniek. Alleen door op een andere manier te eten.

Vandaar de naam "als je het niet meer weet"

 

Carla

Terug Home