Buikpijn, zo kom je ervan af.         Hoe ontstaat buikpijn.
 
Ook jij hebt goeie en slechte bacteriën in je darmen, dat is normaal.
Als de slechte door omstandigheden [ziekte, stress of penicilline] de overhand krijgen, is het evenwicht verstoord, en vermenigvuldigen ze zich razendsnel.  
 
De slechte bacteriën of PARASIETEN leven van niet goed verteerd voedsel. Als jouw eten niet goed verteert, breiden ze zich steeds meer uit in jouw darmen. Deze parasieten plakken dan als een vieze koek aan je darmwand.  
 
Vitamines moeten door die vieze laag heen om te worden opgenomen in je lichaam. Dat gaat moeilijk of niet en jij krijg tekorten.  
 
Door te kort aan vitamines en mineralen ontstaan door verzuring allerhande problemen in je lichaam. Voeding supplementen moeten ook door deze laag heen, dat werkt dus ook niet. Het is beter om te zorgen dat die vieze koek verdwijnt. Je hebt n.l. niet zoveel nodig, maar het moet wel opgenomen kunnen worden.  
 
Wat is het geheim.
Het ene voedingsmiddel, verstoort de vertering van de ander. 
Eet je voedsel wat elkaar niet verstoort, dus juiste combinaties, wordt het voedsel goed verteerd en krijgen de parasieten geen voeding meer en sterven af. Je darmen worden weer schoon. Vitamines kunnen weer goed worden opgenomen. Alles gaat weer goed functioneren. En je gezondheidsproblemen verdwijnen.
 

Nu denk je misschien, oh dan neem ik wel medicijnen tegen de parasieten. Dat werkt niet als je doorgaat met het eten van de Verkeerde Combinaties. Er blijven altijd wel een paar bacteriën achter in een darmplooi. Als jij deze bacteriën weer voedsel geeft [niet goed verteerde etensresten], hou je zelf je buikpijn in stand omdat de verkeerde bacteriën snel weer vermenigvuldigen. En krijg jij weer buikpijn en andere klachten. 
 
Doorbreek deze cirkel en laat mij je helpen om de goeie combinaties aan te leren, om zo van je buikpijn af te komen.

Voor het geld hoef je het niet te laten. Al vanaf 30 euro per maand. De meeste mensen hebben het binnen 2 maanden volledig in hun programma zitten. En heb jij er voor de rest van je leven profijt van. Niet alleen je buikpijn zal verdwijnen maar ook vele andere klachten als overgewicht, vermoeidheid, gewrichtspijn enz. Goedkoper kan niet.  
 
Als de goeie Voedsel Combinaties in je systeem zit, krijg je naar verloop van tijd het gevoel of je de hele wereld aan kan. En geniet je niet alleen van het moment als je iets verkeerds eet, maar zal je elke dag, elke minuut genieten van hoe je eruitziet en hoe je je voelt. 
 
Op een natuurlijke manier, geen pillen, sjakes, groene smoothies, calorieën tellen of iets dergelijks. Gewoon Hollandse pot. Je mag alles eten. Aardappelen, groenten, vlees, rijst, pasta, brood, kaas, fruit enz. tot je verzadigd bent alleen niet alles gelijk in een maaltijd.  
 
Het klinkt te mooi om waar te zijn, dat dacht ik ook 4 jaar geleden. Niemand hoeft er iets van te merken omdat je "gewoon” eet. Gegarandeerd succes.
 
Ik ben de enige Coach in Noord-Holland die met deze unieke methode van Voedsel – Combinaties werkt en help je graag de goeie combinaties aan te leren. Het is belangrijk dat je goed eet. Maar het is nog belangrijker dat je eten goed verteert. 
 
Een prettige bijwerking.
Het bereiken van je ideale gewicht is het resultaat dat vanzelf volgt. Ik werk op de traditionele persoonlijke manier, voor mensen op afstand ook online met persoonlijk ondersteuning. 
Carla Bakker Health - Coach
 
Traditionele hulp of vragen                         Contact
Online hulp met persoonlijk begeleiding  Contact

Home