De Levensstijl Methode.
 
De Levensstijl Methode [DLM] is in eerste instantie gebaseerd op een voedsel combinatieleer die uitgaat van goede en slechte voedselcombinaties. Dit leidt tot een optimale spijsvertering, een optimale gezondheid en helpt op een natuurlijke wijze af te vallen. Het kan zijn, dat je in het begin juist weinig afvalt, maar maak je daar geen zorgen over. Als je spijsvertering eenmaal hersteld is en optimaal werkt, bereik je onvermijdelijk je ideale gewicht. Als dat niet gebeurd, doe je iets verkeerd. Een goede dagelijkse stoelgang moet je eerste doel zijn. Als je juist niet wil afvallen, wees dan niet bang deze methode te volgen. DLM is namelijk ontwikkeld om alle processen in het lichaam te herstellen, waardoor je gezondheid aanzienlijk verbeterd en je je ideale gewicht bereikt en behoudt, ongeacht of je wil aankomen of afvallen. Belangrijk om te wetenje valt meestal de eerstetwee weken sneller en meer af dan de weken erna Positieven effecten van De Levensstijl Methode. Als je volgens de DLM gaat eten, zul je al gauw zien dat je niet alleen je ideale gewicht bereikt, maar dat ook de gezondheidskwaaltjes langzamerhand verdwijnen. Je zult het verschil goed merken: ook al eet je meer, na het eten heb je geen zwaar gevoel meer in je maag en buik en wordt je niet suf of slaperig, wat wel vaak voorkomt als alles door elkaar eet. Bij overgewicht blijkt loodzware vermoeidheid die maar niet wil overgaan een veel voorkomende kwaal te zijn.Door te eten volgens DLM bespaar je energie voor anderen dingen.Je vermoeidheid neemt drastisch af, zelfs als je tot nu toe continu moe was.Je zult echt van eten gaan genieten, ongeacht de moeite die je ervoor moet doen en alle lekkere dingen die je ervoor moet laten staan. Als je straks weer alles door elkaar gaat eten en de vermoeidheid terugkeert, kun je zelf beslissen wat voor jouw belangrijker is: alles waar je naar verlangt kunnen eten en altijd moe zijn of sommige dingen in je eetpatroon opofferen om je fit en gezond te voelen. Bovendien zullen vitaliteit, een goede conditie en bereiken van je ideale gewicht je veel vreugde, geluk en een goed humeur geven. Ik kan ervoor instaan dat veel geestelijke problemen met de tijd afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Veel psychische problemen, zoals angst, wantrouwen, overmatige jaloezie, woede, wraakzuchtigheid en dergelijke, staan in direct verband met voeding. Van gezonde voeding wordt je kalm, geduldig, vol zelfvertrouwen en krijg je vertrouwen in het leven. Je zult nog meervan het leven gaanhouden
 
Alle positieve veranderingen, waarvan je kunt profiteren als je De Levensstijl Methode volgt: Je bereikt je ideale gewicht, ongeacht of je overgewicht of ondergewicht hebt.
Je verbetert je gezondheid aanzienlijk: veel lichamelijke en psychische klachten verdwijnen op den duur.
Je spijsvertering gaat optimaal werken en gaat zorgen voor een goede opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.
Je libido wordt beter.
Je stoelgang wordt beter en klachten als constipatie, indigestie, oprispingen, flatulentie, een opgeblazen gevoel, buikkrampen en brandend maagzuur zullen snel verdwijnen.
Je overwint de vermoeidheid.
Je voelt je sterker in alle opzichten, zowel lichamelijk als geestelijk.
Je voelt je in een mum van tijd weer energiek.
Je geheugen wordt beter.
Je botten worden sterker.
Gewrichtspijn wordt aanzienlijk minder.
Je cholesterol gaat omlaag.
Je suikerspiegel stabiliseert.
Je prestaties worden verhoogd.
Je energie en levenslust nemen toe.
Je krijgt meer uithoudingsvermogen en kunt beter omgaan met stress.
Je ontdekt meer kracht en vitaliteit in je lichaam
Je bereikt en behoudt snel en op een gezonde manier je streefgewicht en weet straks hoe je altijd slank kunt blijven. Zelfs na een zwangerschap.
Je krijgt een mooiere huid en acne verdwijnt langzaam.
Hardnekkige huidproblemen, zoals eczeem en psoriasis, verdwijnen van zelf.
Het verouderingsproces wordt vertraagd: je krijgt minder rimpels, waardoor je er jonger uitziet.
Alle allergische reacties op bepaalde voedingsmiddelen en metalen, zoals goud en zilver, nemen af en verdwijnen soms helemaal.
Je krijgt een betere uitstraling en een beter humeur.
Je voelt je gelukkiger en vrolijker, omdat je hormoonhuishouding stabiliseert.
Je mogelijke negatieve beeld over het leven verandert in een positief beeld
Je krijgt meer zelfvertrouwen.
En bovendien bereik je dit en misschien nog veel meer tegelijkertijd!
Ontdek het zelf!
 
Deze drie elementen van De Levensstijl Methode geven een enorme boost aan je welzijn als je ze in combinatie met elkaar toepast.
 
Gezonde voedingzorgt voor een optimale vertering van het voedsel, met als gevolg een goed werkende spijsvertering en een goed werkende stofwisseling.
 
Beweging stimuleert de stofwisseling en zorgt voor mentale ontspanning.
 
Ontspanning zorgt ervoor dat de aanmaak van spijsverteringssappen, om het voedsel volledig af te breken, goed verloopt en zorgt ervoor dat de afvalstoffen makkelijker worden geëlimineerd uit het lichaam.
 
De combinatie van gezond eten, voldoende bewegen en ontspannen is de beste en meest effectieve manier om je spijsvertering en stofwisseling te herstellen. Hierdoor komt alles in je lichaam weer in balans.
Zo begin je bij de kern: een ontregelde spijsvertering en stofwisseling is altijd het begin van de meeste problemen in je lichaam.
Bij het toepassen van alle drie elementen voel je vanaf de eerste week en soms zelfs al vanaf de eerste dag al resultaten. Het eerste wat opvallend snel bij de meeste mensen verbetert, is de stoelgang. Je gaat gemakkelijker naar toilet. Steeds meer klachten, vaak de klachten die je hebt geaccepteerd en hebt geleerd om mee te leven, zoals slaapproblemen, pijn in de gewrichten, spierpijn, pijn in de rug, hoofdpijn in de vorm van migraine, vermoeidheid, maagklachten en een opgeblazen gevoel na het eten gaan geleidelijk afnemen.
Gezonde voeding vormt uiteraard de basis voor een gezonde levensstijl. Bij gezond eten zijn de volgende twee aandachtspunten het meest belangrijk. Kwaliteit en voedingswaarde van de producten die je kiest. De samenstelling van je maaltijden en de volgorde bij het eten, zodat je spijsvertering optimaal haar werk kan doen.
Alle vormen van beweging verbeteren de stofwisseling. Maar alleen in combinatie met gezonde voeding heeft het een zeer positieve invloed op je gezondheid en je gewicht. Ontspanning [denk aan een warm bad, de sauna, een massage, meditatie, yoga, voldoende slaap enzovoorts] levert, in combinatie met gezonde voeding, een enorme positieve bijdrage aan je gezondheid en je gewicht. Zoals je ziet, is gezonde voeding onmisbaar als je je gezondheid wil verbeteren en je ideale gewicht wil bereiken en behouden.
De combinatie van de drie elementen heet De Levensstijl Methode en gaat de kwaliteit van je leven aanzienlijk verbeteren. Hoe ontstaan gezondheids- en gewichtsproblemen problemen. Waarom krijgen we gezondheidsproblemen, overgewicht en andere problemen met ons gewicht?
 
We kunnen allerlei redenen verzinnen: bijvoorbeeld, omdat we dikker worden door een zwangerschap of omdat we ouder worden maar meestal willen we hiermee onze problemen alleen maar goedpraten.
Waarom krijgen we een verstoring van de hormoonhuishouding, de insulineproductie of de schildklierwerking? Wat zeker is, is dat al deze stoornissen gezondheidsproblemen en gewichtstoename met zich meebrengen.Het antwoord is heel eenvoudig: het begint bij de ontregelde spijsvertering.
 
Asja auteur De Levensstijl Methode    Contact