Brandend maagzuur - opgeblazen gevoel

Brandend maagzuur is een kwaal die vele verschillende akelige klachten met zich mee brengt. Om een aantal voorbeelden hiervan te geven: het laten van vieze boeren, een vervelende druk op je maag, opkomend zuur/voedsel via de slokdarm, een onfrisse mondgeur, steken rondom het hart en tijdens het liggen last hebben van zuur oprispingen.
Vaak hebben mensen met brandend maagzuur tijdens en na het eten een vervelend brandend gevoel op de borst en in de keel.Deze klachten hebben allen één oorzaak gemeen: verkeerde voedsel combinaties. Verkeerde voedselcombinaties veroorzaken een opgeblazen gevoel en een ongezonde zuurtegraad in de maag.
Het maagzuur zorgt er voor dat je voedsel goed wordt verteerd.
Een verkeerde zuurtegraad zorgt ervoor dat het voedsel niet goed wordt verteerd , zodat het half verteerd naar je darmen gaat en voedingsstoffen niet goed kunnen worden opgenomen.
Hierdoor ontstaat er een tekort aan vitamines en mineralen die ons lichaam zo hard nodig heeft voor alle levensprocessen.


Bij een tekort aan vitamines en mineralen verlopen processen in ons lichaam niet goed en ontstaan weer andere klachten.

Brandend maagzuur kan je slokdarm beschadigen.
Brandend maagzuur is binnen een paar dagen op te lossen door goede voedselcombinaties te eten.

Wat je vooral niet moet doen is maagzuurremmers gebruiken, dan ben je juist verkeerd bezig. Zoals hierboven beschreven zorgt het maagzuur voor de vertering van het voedsel. Ga je het maagzuur remmen, bestrijd je de symptomen, maar de oorzaak niet en verleg je het probleem naar je darmen.

Als je volgens de regels van de Voedsel - Combinatie methode gaat eten ben je heel snel van dit probleem verlost.
 
Cliënten kunnen dit bijna niet geloven. Ze zeggen als je naar de dokter ga krijg je zo weer een nieuwe pot met zware pillen mee. Als je met deze methode begint heb je de pillen gelijk niet meer nodig.
 
Zorg dat jij ook snel van het brandend maagzuur af kom!   Contact
 
                                        Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
 
 Home
 
 
 
 
 
 
    Afbeelding invoegen