Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 volgende »

Door de lezing die ik bijgewoond heb was ik gemotiveerd om verder te gaan.
Ik sliep heel slecht en had last van exceem vooral in mijn gezicht en hals. Door deze levensstijl en anders eten slaap ik als een marmot en wordt mijn exceem minder en voel ik mij energieker als daarvoor. De bevlogenheid waarmee jij mensen kan motiveren vind ik bijzonder en geven mij een goed gevoel om ermee door te gaan. Het is even een knop omdraaien maar als je er eenmaal aan gewend bent lukt dat steeds beter. Met alle handvaten en zelf uit proberen van recepten ga ik door op deze weg en hoop uiteindelijk van al mijn klachten af te komen, waar ik alle vertrouwen in heb en ik zal een ieder die er open voor staat ervan op de hoogte brengen wat het mij tot nu toe gebracht heeft. Mijn dank voor jou enthousiasme Carla.

Stella - 29-03-2017 - 22:41

Ik ben zo blij met jou Carla, en ik ga dit even zeggen via dit bericht. Ik heb geen last meer van opgeblazen gevoel, slik daarvoor ook geen medicijnen meer. Over, wat ben ik daar blij mee, ook dat jij zo een goed luisterend oor hebt voor jou klantjes, dikke duim . Hans is van de suiker af en vind dat hij al is afgevallen en is daar heel blij mee, ik ook. Hij kookt trouw elke morgen havermout. En draait een citroensapje, heerlijk begin van de dag. Al met al zijn wij hele blije mensen, dank je wel. Carla , het gaat jou goed af, wat het een groot scala van div , kennis . ga zo door. Groet Hans en Coby.

Coby en Hans smink - 13-03-2017 - 14:15

WAT BEN IK BLIJ DAT IK DIE OCHTEND CARLA BAKKER TEGEN KWAM!

Ik zei tegen haar dat ik het heel jammer vond dat ik de lezing gemist had. De volgende dag lag er een briefje in de brievenbus met een uitnodiging voor een nieuwe lezing en al snel ook.

Ik heb een hersentumor gehad en die is 8 jaar geleden verwijderd, maar dat kon niet helemaal en heb daar heel veel uitval verschijnselen aan over gehouden. Linker kant verlamt en doof links en geen gevoel in mijn gezicht en geen smaak. Had nog alle dagen hoofdpijn, liep met een stok en met mijn benen wijd om evenwicht te zoeken. Natuurlijk van alles geprobeerd in die 8 jaar. Zo kwam er uit dat ik een eiwit tekort had. Eiwit-proteďne geprobeerd. Het ging beter maar hield hoofdpijn en diverse andere klachten. Ik kwam niet verder.

Ben na die lezing op mijn manier begonnen met anders eten, zoals ik het noem want het is geen dieet. Je mag heel veel eten, alleen geen geraffineerde suiker en gewone melk, wel karnemelk, de rest leer je tijdens de begeleiding. Alleen op een andere eten, niet alles tegelijk. Dat het anders eten al zo veel scheelt is ongelooflijk.

Het had meteen al effect. Dinsdag was de lezing, donderdag en vrijdag had ik vreselijke pijn in mijn been, kon hem niet buigen, het leek wel een trombose been. Ik dacht wat heb ik nu weer. Achteraf was dat ontgiften en daarna nooit meer gehad.

Zaterdag, zondag en maandag vreselijke, echt vreselijke hoofdpijn ook ontgiften, dat had ik wel verwacht. Maar het mooie is 5 weken geen hoofdpijn meer gehad. Wat ben je dan een ander mens. Ik kreeg al meer energie. Mijn buikpijn is over. Ook begon mijn mond te prikkelen en mijn wang, er kwam weer gevoel in.

Ik kreeg weer smaak. Ik had na de operatie nog 1/4 gedeelte gevoel in mijn tong. Dat is nu veranderd na 3 maanden tot 3/4 en krijg weer smaak in mijn mond, ook gevoel in mijn wang, dat was al 8 jaar weg.

Dan had ik nog een allergie tegen steenvruchten, dus ik kon alleen appel en sinaasappel eten. Ook met het eten geen bietjes, spruitjes geen tomaten, dus ook geen spaghetti. Maar kan nu al alles eten, het is nog wel met mate, maar ik ben zo blij! Dat ik af en toe te veel fruit eet en de voor mijn verboden groenten, dan komt gelijk weer de hoofdpijn terug, maar dat ik in die drie maanden zo kon opknappen dat had ik niet gedacht. Ook zijn er nog meer kwaaltjes over gegaan maar dat is privé. Wie weet hoe het over een jaar is. Ook heb ik geen zangerig gevoel meer in mijn benen. Had ik vooral s'avonds.

Dan ben ik ook nog 7 kilo afgevallen dat is ook leuk. Dat ik pas begon ging dat nog niet. Het voelde wel minder, maar de weegschaal ging niet naar beneden. Geduld zei Carla, eerst moet je spijsvertering goed werken, dan gaat het bij jou ook gebeuren. Ik ben zeker nog wel wat te zwaar, als dit afvallen zo door gaat en er nog een paar kilo's afgaan is dat geweldig. Dat het ook zo makkelijk gaat, ik eet heerlijk. Loop niet meer met een stok enzovoort. Mijn scootmobiel heb ik nog wel, maar als ik ooit zover kom dat ik weer voldoende evenwicht heb, dan koop ik weer een fiets.
Ook tennis ik weer en voel me geweldig. Bruis van energie, al ben ik nog wel af en toe vermoeid, maar ik wil en doe nu natuurlijk van alles wat voorheen niet kon en hoop dat het eens weer normaal wordt. Het lijkt een ongelooflijk verhaal. Als ik dat zelf zou lezen zou ik ook denken, ja al die mooie verhalen maar dit is echt, de mensen vragen nu wel aan mij, ben je echt Els, jij liep toch met een stok en reed op een scootmobiel. Ja ik ben het echt.

Ik heb heel veel geprobeerd, zoals shake en denk dat ik bijna alle diëten wel heb gehad. Steeds wat eraf, maar geen verbetering in de gezondheid en na een tijdje alles er weer aan. Maar dit brengt en gezondheid en minder gewicht. Ik vind het geweldig en de combinaties is al een gewoonte geworden. Totaal geen erg meer in.

Els

Els - 09-03-2017 - 12:36

Had last van maagzuur en opgeblazen gevoel,heb bijna geen last meer(als ik mij aan de regels gehouden had)dus kan een ieder aanraden!! Vr. Groet Ineke.

ineke van diepen - 01-03-2017 - 15:19

Wel even de knop om, maar dan ook geen last meer van een te hoge bloeddruk, krampen in de benen, opgeblazen gevoel en zo futloos.
Dit is nu gelukkig verleden tijd. Dankzij de gezellige en kundige coaching van Carla, door een super gezond en makkelijk vol te houden aan te leren eetwijze, zonder poeders, pillen, eiwitshakes, koolhydraatarm, etc. Gewoon gewone kost!...
Carla bedankt voor alles. Voor mij ben je een toppertje!..

Gerdientje - 18-12-2016 - 19:18


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 volgende »