Nieuws


P.D.S.gaat niet over - vrijdag 5 januari 2018

                                                   
                                                              Afbeelding invoegen
 
Deze mail kreeg ik vandaag. Deze cliŽnt is 3 jan. bij mij geweest. [Haar naam is veranderd]  
 
Hoi Carla, ik kom net terug uit ziekenhuis, het is prikkelbaar syndroom en vervette lever wat ik al telefonisch te horen gekregen heb. Conclusie is het gaat niet over, alleen symptoombestrijding dwz FORLAX laxeermiddel levenslang, of fod-map dieet dat is elimineren van bepaalde producten waar je mogelijk last van hebt. Hypnotherapie of antidepressiva waar ze ook goede resultaten mee hebben.
 
Ik heb niet gezegd dat ik gestart ben met jouw optie, maar heb een FODMAP lijst meegekregen en moet diŽtiste erbij zoeken.

Wat ons opvalt is dat er productnamen bij staan zoals ALPRO of ALBERTHEIJN wat ik bijzonder vind als ziekenhuis om dit te promoten.
 
Ze was wel heel eerlijk dat ze nog steeds niet goed weten wat ze met dit syndroom aan moeten en dat er steeds meer mensen komen die dit hebben.
 
Vandaag gaat het erg goed moet ik zeggen geen opgezette buik gehad ondanks de bruine bonen van gisteren, geen honger, meer trek vooral savonds misschien dat ik tekort overdag neem daar moet ik nog achter zien te komen. Thuis is het inderdaad stuk makkelijker om het te volgen, anders vergt het nodige voorbereiding.
 
Wordt vervolgd, bedankt voor je support!!! Groetjes Marian  
 

 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >